an image

Installatie-bedrijf Bijkerk Techniek is al sinds 2000 actief met alternatieven voor gas gestookte cv-ketels, sinds kort kan het bedrijf iets geheel nieuws leveren; Een pelletskachel.

Een pelletskachel is een nieuwe computergestuurde ketel die brand op biomassa zoals; pellets (samengeperste houtkorrels), kolen en hout. Deze ketel zorgt voor de verwarming van uw huis of bedrijfspand door middel van de bestaande Cv-installatie.

Ook bij nieuw te bouwen huizen of bedrijfspanden (winkel, kantoor of werkplaats) kan de pelletskachel geplaatst worden. Tevens kan de ketel warm water leveren aan alle sanitaire voorzieningen. De ketel brand helemaal automatisch zoals u dat van uw huidige Cv-ketel gewend bent, de houtpallets worden automatisch toegevoegd aan het stookproces en de computer regelt de temperatuur.

De producent heeft al 25 jaar ervaring met deze manier van verwarming, daarom geven wij ook 30 maanden garantie op de ketel en installatie. Door de alsmaar stijgende energieprijs is Bijkerk Techniek op gegaan naar een alternatief voor uw Cv-installatie. Deze ketel stookt de helft goedkoper dan gas. *) Ook zijn onze ketels beter voor het milieu omdat ze branden op zuiver geperst hout zonder bindmiddel, hierdoor is er veel minder CO2 uitstoot.

Graag nodigen we u uit voor een demonstratie van een pelletskachel zodat u zelf kunt zien en voelen wat milieu vriendelijke warmte is.


*) Werkelijke waarden zijn afhankelijk van diverse factoren, tijdens de calculatie kunnen we een zeer goede berekening geven van wat de werkelijke besparing zal zijn.

Meer informatie...

Bijkerk Techniek
  • Installatiewerken
  • Bio verbranding
  • Warmtepomp installaties
Contact

Bijkerk Techniek
Polderweg 1
7686 AD
Geerdijk
Contactformulier

Tel.nr: 0546 - 645 100
Fax.nr: 0546 - 646 835